svar på spørsmålsrunden del 2

-hva er drømmen din akkurat nå? det må vell være å dra på en Cher lloyd eller Nicki minaj konsert! eller en skikkelig shopping runde. der jeg kan kjøpe HVA JEG VIL!

-hva gjør deg til den du er i dag? faktisk bloggen♥ hadde ikke jeg blogget hadde jeg aldri "oppdaget" mote. bloggen har gjort så mye for meg. jeg kan kanskje skrive et eget innlegg om dette!

-hva har du som bakgrunnsbilde på mobilen? bakgrunnsbilde mitt er faktisk Jack Harries.

-hva sto det på den siste meldigen du sendte? det sto: rainbows! hahahah! :P

-hvem er din youtube crush? å, det er mange! Jack og Finn Harries, Caspar Lee, Marcus Butler, Alfe og Christian Beadles.

- tror du på kjærlighet ved første blikk? du kan kanskje se en kjekk gutt og tenke "wow, han var kjekk! " men du vet jo ikke noe særlig om han. (med mindre du har stalket han :P)  det er kanskje ikke heeelt kjærlighet, men kanskje det blir det?

-gråter du lett? 3 ting som får deg til å gråte :) jaaaa, jeg gråter lett! UTROLIG LETT! men tre ting som får meg til å gråte.

1. når et dyr/menneske/barn dør i en film eller i den virkelige verden.

2. jeg gråter ikke vær gang av dette men, når jeg ikke finner noe eller ikke finner ut hva jeg skal ha på meg gråter jeg!

3. når jeg ser CSI:miami gråter jeg noen ganger

-fav mat:? favoritt mat er deffinitivt kyllig!!!!! JEG ELSKER DET! jeg liker grilla kyllig, kylling salat og litt usunt, chicken mcnuggets! LOVE IT!

-Fav drikke?: det er helt soleklart hva favoritt drikken min er, STARBUCKS FRAPPUCCINO MOCHA!

-hvordan kjenner du nilo (niloferamini.blogg.no)? hun hadde en konkurranse på bloggen om å velge ut 3 blogger som fortjente ekstra oppmerksomhet. og jeg ble valgt! 

-hva slags parfyme bruker du til vanlig? girlfriend, viva la juicy eller someday ♥

-kan du ha sånn hår video om hva du bruker i håret og sånn? synes håret ditt er så fint <3 naaw, så koselig! jeg kan sikkert ha det en gang!

det var alle spørsmålene! jeg håper jeg har svart bra! om det er noe mer dere lurer på så kan jeg sikkert ha noe ukens spørsmål eller noe lignenede!

PS: sjekk ut bloggen til vennina mi, grete! hun er helt genial! GRETEJA.BLOGG.NO Hun har også lagt ut en video om internett! helt SUPER!

 


AVSLUTTET!

jaa, da setter jeg igang en spørsmålsrunde ♥ spør om det dere vil, men hallo! en plass går grensa :P 

-hva lurer du på?

svar på spørsmålsrunden del 2

Du er en utrolig flink blogger, kan du lage ett innlegg der du skriver hva man må ha for å få en god blogg? naaaw tusen takk♥ hyggelig å høre! jeg kan sikkert det en gang :)

Reisemål? jeg skal til barcelona med mamma og søstersen i mars neste år. så det blir koselig

Hvilken blogger leser du? sabrina martine nilofer Ida vanessa osv kan lage innlegg om noen vil det!

Hvorfor begynte du å blogge? jeg begynte å blogge fordi jeg elsker å skrive og jeg har aldri vært flink til å skirve dagbok, så dette er en perfekt  kombinasjon!

Fortell om en drøm! flytte til usa og starte mitt egent designer merke! så møte one direction, ulrikkelund, karl lagerfeld, nilofer og martine, det hadde vært så kult! iallefall dratt på shopping med disse, wow!

Har du en hobby du brenner for? MOTE, trenger jeg å si mere?

Hvor lenge har du blogget? et år og noen måneder, tror jeg.

Om du kunne velge, hvilken superhelt ville du giftet deg med? yesssss! JORDAS KULESTE SPØRSMÅL!! SPIDER-MAN OFC♥ ikke de andre som spiller spiderman men Andrew Garfield♥ LOVE HIM! men han er dessverre tatt av nydelige emma stone...

image

omg, elsker det bilde!

Har du det bra? ja, ganske bra ja! takk som spør♥

har du gått på noen sport eller idrett? ja, jeg har gått på håndball og turning da jeg var mindre

hvilket fag på skolen liker du best? naturfag, norsk, norsk-fordypning og design & redesign!

 nevn de tre til 5 beste venninene i parralellklassen din! jeg vill ikke nevne noen for jeg vet at det kan såre noen. ganske teit, men jeg vill ikke såre noen!

hvilken farge liker du egentlig best? GRØNN!!!! elsker grønn! jeg liker også blå og lilla, men grønn er favoritt fargen min♥

er du flink på skolen? ja og nei! kommer ann på hvilket fag. matte = SUGER!  norsk = JA, IKKE SÅ VÆRST!

JA, da var spørsmåls-runden ferdig for denne gang! er det noe mere du lurer på så kan du legge igjen en kommentar, så svarer jeg så fort som overhode mulig.

-er det noe mer du lurer på?

svar på spørsmålsrunden del 1

- hvor gammel er du?

jeg er 12 år, men snart 13! ♥

 

- hvem er forbildet ditt, og hvorfor?

det må være justin bieber og >Nilofer<  .Justin fordi han får meg til å tro på meg selv, og Never say never. han er en så stor inspirasjon for meg! han fikk drømmene sine oppfylt, så hvorfor skal ikke mine det? nilofer fordi hun rett og slett gir meg god selvtilitt! hver gange jeg klikker meg inn på bloggen så får jeg 5 ganger så bedre selvtilitt, og det er jo MYE! + at stilen hennes er HELT RÅ! jg skulle gjort hva som helst for å fått stilen hennes!


- hvilken farge liker du best, og hvorfor?

GRØNN!!! Fordi det er favortitt fargen til niall horan vell! neida, eller joda... :P favortitt fargen min er grønn fordi det er rett og slett en herlig farge! jeg elsker grønn, det er så frisk og fin farge!

- viss du hadde fått velge, hvilket navn ville du ha hatt?

aurora, erica, sofie & marina, elsker de navnene!

-ser du awkward? er du team jake eller matty, hvorfor??

ja, jeg ser awkward! LOVE IT! men om jeg er team jake eller matty , det er jeg veldig usikker på! jeg var team jake, men så kom jeg lengre inn i serien, og da ble jeg team matty, men nå er jeg et sted midt i mellom! kan ikke velge!

-hva slags parfyme bruker du til vanlig? jeg bruker viva la juicy og someday!

- liker du deg på ungdomskolen? jeg liker meg på ungdomsskolen ja! men skolen i seg selv kan være slitsomt...

- kan du ha sminke-kolleksjons video? ja, det kan jeg sikkert! men akkurat nå ligger all sminken min i to kurver så det er ikke så veldig organisert

- si tre sære ting om deg selv? oi, hvor skal jeg begynne? 

1. jeg gjør sånn whoop whoop med henden hele tiden! og da mener jeg heeele tiden!

2. jeg liker ikke å gå fordi folk! sært... jeg tror at hvis jeg går fordi de, så vill jeg gå sakte og de vil gå forbi meg og fry blir litt awkward! litt komlisert kanskje?

3. jeg er så sær at jeg ikke kom på hva jeg skal skrive her!


omg så nydelig! 

Yndlings mat? kyllig, kyllig salat som tanter lager! ELSK!♥

Favoritt blogg? Torilh.blogg.no ,niloferamini.blogg.no og martinesorthe.com

Har du dyr? neeeei... dessverre!

Yndlingsdyr? delfin, hund elefanter og så er jeg veeelidig glad i skillpadder! de er såå søte♥


Har du noe hobby? jeg liker å designe og tegne. men mote er vell en hobby det også, er det ikke?
cute!
Er du glad i hester? litt redd hester egentlig, men har ingen ting imot de! haha, hørtes bedre ut i hode mitt!

skostørrelse? 38-39

naturlig hårfarge? den er omtrent likedan som jeg har nå, kanskje litt lysere jeg vet ikke! husker rett og slett ikke....

 hva ser du i en blogg? den må ha brae bilder, tekst og slikt! jeg kan lage innlegg om det om dere vill!

Hvor er kjolen du har på deg fra? den er fra hm, kostet bare 30 korner faktisk! KUPP!


det var svar på del 1, jeg kommer med del 2 så fort som mulig! håper dere fikk svar på disse spørsmålene <3

sorry hvis skriften endrer litt, men det klikka helt forferdelig!

-blogges

spørsmåls runden er avsluttet, svar kommer snart!


da setter jeg i gang en spørsmåls runde !! det er lov til å spørre om hva dere vill, men en plass går grensen, ikke sant? 

jeg vet jeg har vært syyykt dårlig blogger,men hverdagen er ikke såå spennende! det er jo skole og venner det går mest i♥ antrekk har det vell heller ikke vært så mye å skryte av, veldig sløv og slapp denne uka, men jeg lover å komme tilbake for fult så snart som overhode mulig! 

-blogges

svar på spørsmålsrunden del 3

hvem er forbilde ditt? hvofor? TORIL OG justin bieber! toril fordi hun virker som en utrolig snill og grei jente. hun er super til å blogge og jeg digger stilen! og justin bieber fordi han lærer meg at drømmer kan bli virkelig. det var en periode der jeg ikke trodde jeg fikk til noe og jeg hadde gitt opp drømmene mine, da var det justin bieber som hjalp meg ♥

hvem i familien er du mest lik? pappa utseende messig <3

hva synes du om stilen til ulrikke lund? ville du hatt den stilen selv? digger stilen hennes, men den er liksom ulrikkelund sin stil! den passer henne liksom!

hvem i 1D synes du har penstes stemme og stil? Niall har finest stemme, han synger som en engel! men penest stil er det liam, harry og louis som har

hva synes du om Danielle peazer, Eleanor Calder og perrie Edwards? jeg digger de! spesielt Danielle! men jeg "kjenner" ikke Perrie så mye, så jeg vet ikk ehvordan hun er, men hvis hun får Zayn til å smile så smiler jeg!

digger de!

hvem i 1D vil du gifte deg med? liam, harry, louis og Niall! jeg har INGENTING I MOT ZAYN!  jeg digger og forguder han! men jeg ser på han som en bestevenn, om dere skjønner<3 #NOHATE!

favoritt sminke-merke? MAC tror jeg ♥

drømmetypen(e)? de i one direction, justin bieber, christian beadles og Chris Hemsworth!

hva ser du etter i en gutt? personlighet og utseende <3 personlighet, må han være snill og han på respektere meg for den jeg er! både utseende messig og personlighetsmessig. utseende så liker jeg blåe, grønne og brune øyne, brunt hår, er ikke så stor fan av blondt hår, men niall gjør jeg et untakk ;-)

hvilken kjedis kunne du tenkt deg å ha likedan stil som? Miley Cyrus stilen hennes er så.... såå.... jeg har ikke ord!

hva synes du om at folk vil ha Niall vekk fra 1D? if you don't like niall, GTFO! jeg synes det er helt forferdelig! hva har han gjort dere? one direction er ikke det samme uten niall! det blir ikke no 1D om niall slutter!typiske
"alexandra-sitater" ? 'tænk æ å sei' whaaat?? og heeeelll no!

stilikonet ditt? Toril! torilh.blogg.no!

Liker du One Direction? jaaa!

Liker du Justin Bieber? ofc! skulle jeg liksom ikke like mannen min?

Gjør du noe spesielt med håret ditt? Kjempe fint! ❤ tusen takk, hyggelig å høre <3stroger to grow longer - shampo og balsam og sånn hår olje og litt kokosolje-krem

Leser du bloggen min? http://malinsetalid.blogg.no/ nei ikke enda, men jeg er på utkikk etter noen blogger å lese og du får kanskje en fast-leser...

Er du alergisk mot noe? skalldyr og melk

hva er du redd for? edderkopper, at 1D skal splittes opp og at justin bieber skal dø!

hva kan du ikke leve uten? 1d, jb, mobil(klart meg ganske bra i noen uker nå) pc, venner og familie!

om du havner på en øde øy, hva vil du ha med deg? 3 ting <3

 • båt
 • mottor 
 • mat/drikkehva sminke bruker du ? mascara, noen gange BB-cream og noen ganger leppestift. jeg variere veeeldig innen sminke veien :-)

Har du søsken ? jepp, jeg har 6 søsken! men med halvsøsken!

Ossen mascara bruker du ? (hvis du bruker) jeg er stor fan av lancom sine mascaraer, så derfro bruker jeg 'LANCOM DOLL EYES' og LANCOM HYPNOSE og de funker drit bra!

Har du sminkeskrin ? nei, men jeg har to sminke-bokser

det var alle spørsmålene<3 håper dere fik svar! om det er  noe mer dere lurer på så skriv en kommentar!

-bloggest
 

 

 

svar på spørsmålsrunden del 2

Ka e favoritt plagget dit? det må være denim-vesten, naglekragen og JB-skjorta mi...

Ka e det fløueste du har jort? det er så flaut at jeg ikke tør si det!

Ka like du ved dø sjøl? øynene eller håretLike du mæ? Ida, så klart jeg liker deg! du er bestevennina min og jeg elsker deg! du betyr alt for meg! går ikke en dag der jeg ikke savner deg....

Hvilket TV-program liker du best? how i meet you mother // modern familiy // beverly hills 90210 // hotell cæsar // NCIS // + mange flere!

Hva er din mening om skulen? jo, vi trenger den jo men av og til ( ganske ofte ) blir skolen alltfor innpåsliten!

Hva synest du er der vanskeligste med å blogge? når du får skrivesperre! det er syyykt vanskelig med å blogge!

Hvor lenge har du blogga? snart et år! en uke eller noesånt igjen!¨

Like du mæ som venn? fra isabelle; ja, jeg elsker å ha deg som venn!

 Ka like du best om mæ? alt, vil ikke forandre noe med deg!


Kem like du best av guttan i klassen? vet ikke helt....

Glede du dæ te ungdommsskolen? Hvist du gjør det, Ka glede du dæ te? å få flere i klassen og begynne i 8.klasse rett og slett! men kommer jo til å savne den herlige gjengen da... ♥

Kæm håpe du at du kjem i klasse med? (i klassen vårres ?) jentene, selv om jeg vet det ikke blir det!

- E du gla i mæ? fra isabelle;  ja, er super glad i deg!

Kem like du mest av mæ, å "den du veit" ? deg såklart!

hvorfor blogger du? det er et supert tidsfordriv og en herlig hobby!

Har du lyst til å komme på topplisten? hvorfor/hvorfor ikke? både og! jeg vil komme på topplisten fordi det ser morsomt ut og de som ligger der er med på blogg-events og slikt. men jeg vet at å komme på topplisten kommer det mye hat, og jeg er ikke spesielt glad i stygge kommentarer!

hvilke klær liker du på gutter? jeg liker chinos og fragede chinos! elsker det!

da kommer resten på video! 


svar på spørsmålsrunden del 1

heei♥

først vil jeg bare si tusen takk til alle dere som har stilt spørsmål! jeg er super takknemelig♥ meeeen.... så beklager jeg virkelig for at jeg ikke svarer på video folkens OG isabelle (hadde lovet Isabelle det skjønner dere). jeg er ikke så stor fan av skirftelig spm-runder men når redigerings programet ikke vil samarbeide så blir det bare sånn!

hvem hadde du ville møtt av one direction og justin bieber? klarer ikke å bestemme meg! detter var nok det vanskeligste spørsmålet jeg har hat! begge tror jeg♥


favoritt: 

mat? kylling


drikke? starbucks frappuccino mocha

dyr? elefant, hund og delfin ♥

farge? lilla, blå, koralrosa (og andre koralfarger), og grønn♥ 

blogg? TORIL , SABRINA , ERICA , AURORA  OG mange mage fler! the list goes on and on!

tall?? 1, fordi alle kjekke gutter er født den første ♥ eller nesten alle da...


hva er det du liker best med min blogg? jeg liker at den er veldig Random, og ikke missforstå meg! jeg digger randome blogger! outfitene er utrolig fine og teksten er veldig bra♥ digger bloggen din, VANESSA!

leser du bloggen min? JA, hver dag!

er du glad i meg? ubeskrivelig glad i deg, VANESSA! du er en av de morsomste og peneste jentene jeg vet om! ILOVEYOU!

 Ka synns du om paradise hotel? Skjer du på det? nei, jeg ser ikke på det! men det er sikkert et bra program, men jeg liker det ikke :-)

Hvor ofte shopper du? veeeeeldig skjeldent! j\men når jeg først gjør det, shopper jeg maaaaassse!

 Hadd du tenkt dæ på justin bieber konstert i oslo? jepp! men hadde det ikke vært for den dumme-skolen og folk som ikke gidder og kjøre/orker å kjøre, så hadde jeg vært i oslo på JB-konsert!

 hvor høy e du? 1,60 kanskje....

Hva synnes du om at du er hall søstra mi? :) jo, synes det er tipp-topp jeg rannveig! har det aldri kjedelig sammen med deg!

 

Hva er best med sommeren? fri fra fengslet (skolen) ingen lekser, ingen lærere, bading, soling osv

 

Hvilken mobil har du no? Akkurat nå har jeg en ingen mobil, for den er ødelagt! R.I.P my sweet phone! men jeg skal få iphone, lykkerus♥
Kan du legge ut en sminkevideo? Og hvis kossn sminke du bruke te vanli? ja, det kan jeg!
hvor trist ble du da du ikke fikk på justin bieber konsert ? SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ TRIST (osv)! gud, jeg er sikker på at jeg gråt store dammer! fikk sammenbrudd på skolen også.... 

 

 

Hvorfor dro du ikke uten tilatelse ? snakket med mamma om hva som skjedde vis jeg dro uten tilatelse, det ble det siste jeg gjorde før jeg ble 18!

hvorfor bynte du å like han ? jeg så hvilken herlig, snill og talentfull gutt han var! han var rett og slett fantastisk!♥

hvordan begynte du å like han ? det er veeeldig vanskelig å si, jeg hørte vell førts å fremst på sangen og stemmen <3 ja,jeg  er ikke helt sikker jeg altså! det er så mange år siden!

ska du dra på justin bieber konsert i låpet av barndomen ? OM JEG SKAL!? jeg MÅ på justin bieber konsert! om jeg så må reise til KINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamma har lovet på tro og ære at hun skal ta meg med på JB-konsert i 2013!

koss fotball lag liker du best ? er ikke stor fan av fotball, men må jeg velge så blir det man U!

er du glad i meg ? <3  fra sandra!  ja, så klart jeg er gald i deg!

Kan du lage videoblogg? ja, de kommer de altså!

Hvor redigerer du videoene og bildene dine? bilden blir redigert i photoscape og videoen blir redigert i windows live movie maker, noe som suuuuuuuger! men jeg har fått meg macbook og da blir det redigering av videoer i Imovie! det blir digg!♥

Hvem er din bestevenn? min bestevenn er nok jessica, hun har alltid vært der for meg og støttet meg uansett hva! hun er en jeg kan stole på♥ men Ida er også en av mine bestevenner! får sjeldent se henne men når jeg først gjør det, har vi det morsomt non-stop!


Kan du lage video av romme ditt? ja, jeg og jessica har opppussings-prosjekt på gang i sommer og da blir det malig av hyller, senger og finne litt ting til rommet! gleder meg, og da kommer det nok video også....

Kan du lage video hva du har inne kleskap og sminkebord? neeei, tror ikke jeg kan ha video om hva som er inne i klesskapet... for å si det sånn, det ser ikke bra ut! dessuten har jeg bare stygge klær der. men det jeg har på sminkebordet kan jeg vise! 

Hva er yndlingssangen din akkurat nå ? klarer ikke å ha EN yndligssang, må ha flere! men her er lista mi: 

All Around the world - JB  // die in your arms - JB // Turn to you - JB // same mistak - 1D // payphone - maroon 5 // forever young - 1D // tell me a lie -1D // + mange flere! ps; jeg bryr meg fint lite om hvor gamle sangen er! bare de er fengende så kan jeg høre på de i flere år!

Har du møte en døv? ja, nei , kanskje....?

Kan du tegnspråk? ja jeg tror jeg kan katt på tegnespråk,

Liker du dyr? jepp!


spesielt elefanter!

Elsker du shopping? ELSKER BARE!?!?! det er hobbyen min!

Sport? hater sport og gym! det værste jeg vet!

 Liker du min bloggen? (http://lemellemodette.blogg.no/) jeg synes bloggen din er ganske bra!

Har du blitt fastleser min?nei, ikkke helt enda!

liker du musikk? hva da? ja, såklart jeg liker musikk! pop kanskje...?

dette var del en, jeg kommer med de to så fort som overhode mulig!

-blogges

her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012

 • kategorier

 • Barcelona 2013
 • Beauty
 • Blog
 • fashion
 • feelings
 • friends
 • me
 • outfit
 • Q&A
 • Thailand 2012
 • videos

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits