if you gave me a chance...

 

Just listen to this and relax for 3 minutes, you deserve it! ♥

 

Hot chocolateer det bare jeg som er sååå klar for jul? har julestemmning så det holder iallefall♥ Dro på café med Vanessa og grete, noe som var kjempe koselig! all julepynten var satt opp og alle satt med hver sin kopp med kakao. Finnes det en bedre måte å få julestemmning på? Am i the only one how is sooo excited for christmas? Went to the local Café today with Vanessa and Grete and we had so much fun! we were drinking some hot chocolate and watching all the beautiful christmas decoration around our shopping center♥

27.11.14

Hey! ja, jeg slenger meg på denne trenden! Jeg fikk endelig mannet meg opp og har begynt å sett American horror story. og alt jeg har å si er, hvorfor har jeg ventet så lenge på å se dette? Alltid vært meget skeptisk til tv-programmet, grunnet jeg ikke liker "horror-filmer", men dette er noe helt annet! OG Evan Peters? Enough said. (he's hot by the way) 


hey! i've finally decided to watch American Horror story, and let me tell you this, i freakin love it! I have always been skeptical to the whole "horror-thing" but this is so good i can't even explain it♥ AND Evan Peters. Enough said. (he's hot by the way) 

spread happiness...

I går var den offiselle mot-dagen her i norge, og for dere som ikke vet hva dette innebærer skal jeg forklare det til deg, kort og godt! spre glede, rett og slett! Så i går gikk jeg og noen venner av meg sammen for å spre glede med å lage vaffel og kake til hardarbeidende mennesker og søte første klassinger! noe som var ekstremt koselig♥ ikke nok med at de ble glade, vi fikk litt tid til å snakke sammen og ha det morro både før og etter bakingen. alt i alt var dagen helt perfekt!

vaffel in my heart!

 

stop me... Please!

Etter at mormoren min døde har hun etterlatt oss... ja la oss si en god del LP-plater! og her er en av dem♥ Vi har enda ikke rukktet å skaffet oss en LP-Spiller, men gud som jeg gledere meg til å investere i en! Men denne funker like greit til bare pynt enn så lenge.


After my Grandmother passed away she left us with some Vinyl reconds and heres on of them!♥ i haven't bought a player for them yet, but i'm way too excited to get one! but this works as some decor as well!

 

sunday work

god ettermiddag! søndag. søndag, søndag, søndag! noen bruker søndagen til å slappe av, men for meg er søndag "få alt som står på timeplanen vekk" -dag! jeg klager ikke altså, synes det er godt å sette seg ned med en kopp varm drikke og redigere en video. det er min måte og koble litt ut på. Ønsker alle dere en fin søndag! ♥ 


ah, sunday. sunday, sunday, sunday! for everyone else sunday is a pretty chill day, for me it's work day! sunday is my day where i edit my videos, write blogposts and just do homework! i'm not complaining, i like it. it's my way to relax♥ i wish everyone a nice sunday!

My skin care routine

Gode hudpleie produkter er viktige for en sunn og frisk hud! og det tar sin tid for å finne de produktene som passer for akkurat DIN hud. Jeg har lett og funnet de produktene som funker for meg denne vinteren! så nå har jeg noen annbefalinger♥

♥ Nivea Doble effect eye makeup remover: Dette produktet har jeg brukt i laaang tid nå. Har fryktelige sensetive øyne, så denne er midt i blinken! den er mild og fjerner øyensminken lett som bare det. så er ikke prisen så fryktelig ille heller ;) 

♥The proatctiv serien: jeg har vært en stor tilhenger av proactiv produktene i noen  år nå, og vil si at det er grunnen jeg ikke har så mange kviser idag! jeg er jo ikke den som har sletet så mye med kviser ellers, men for deg som kanskje har det problemet vil dette produktet være midt i blinken!

♥Lush's mask of maganminty: ord kan ikke beskrive hvor mye jeg ELSKER denne masken og lush generelt! Masken innholder Kinesisk leire og frisk Peppermynte som trekker dypt ned i porene og gir den rene og friske følelsen. Masken kan også funke som en scrub, grunnet Aduki bønner og Vanilje som reduserer rødheter i huden.  

gjerne sjekk ut videoen som følger med dette innlegget ;) 

♥ Yes to Grape fruit dark circle Eye cream: denne øyekremen sier seg selv, den er for mørke ringer under øynene. men så lurer du sikkert, funker den? JAA. uten tvil den beste og mest effektive øyen kremen jeg har prøvd! kremen inneholder Indiske stikkelsbær ,som er rike på vitamin C og antioksidanter, grapefrukten lysner opp i under øynene og lakris som hjelper mot puffiness og rødheter.

♥Malin+Goetz lip mousturizer: jeg har prøvd noen av produktene fra Malin+Goetz og so far so good! men et produkt som har skilt seg ut er deres lip moisturizer. Den er Gelé basert og funker fantastisk til tørre og irriterte lepper. Malin+Goetz er et helt naturlig og helt parfymefritt skjønnhetsmerke, som jeg vil annbefale dere som sliter med sesitiv hud. 

♥ the body shop Vitamin E overnight serum-in-oil: Alltid vært skeptisk til oljer, men det var helt til jeg prøvde denne! detter er ikke en ren olje, men olje blandet med serum. Denne er ikke føles ikke fett på huden og trekker raskt inn. Denne er et "overnight" produkt som vil si at du skal ha det på før du legger deg, og når du våkner neste morgen vil huden din føles helt fantastisk! 

Håper dere fant noe som hørtes spennede ut, og gjerne gi meg noen annbefalinger på produkter dere liker veldig godt! 

 

you know what hurts the most...

...when you give your all to someone. through thick and thin, you're there for them. you stick with them, no matter what. Then one day, they just give up on you. They won't even fight for you. The one thing you would have never done, they did with no hesitation.

New in

Dress from Noisy May!

ÅHHH! fant verdens fineste kjole idag da jeg var innom jobben♥ er den ikke nydelig? har alltid lett etter en enkel svart kjole, men ikke for enkel. skjønner? jeg tror jeg har funnet en sterk kandidat! Litt mesh stoff øverst gjør at den skiller seg ut fra andre svarte kjoler. love! 

-hva synes du om kjolen? 


ahh, picked up this lovely dress today! I've been looking for a simple black dress, but not too simple! And the mesh fabric makes it very special. so i think i have found the one! LOVE!♥

-what do you think of the dress!? 

 

why can't we read books all day, everyday?


I en stressende hverdag kan det være lett å glemme at vi faktisk trenger å slappe av! Koble oss helt ut fra omverdenen. En god måte å slappe av er å lese en god book, noe jeg selv gjør for å slappe av! Ikke bare får du en pause fra alle de skjermene, men du får drømt deg bort i en annen verden enn vår egen. Om du enten liker fantasy eller biografer, du finner alltid en bok som vil gjøre deg helt trollbundet! 
noen jeg har lest, skal lese, leser! her har dere noen av bøkene som jeg annbefaler til dere♥


så ta deg en kopp te og les en bok! du vil ikke angre.

-har du en favoritt bok? 


ah, books! the only place you can escape to another world, a world like no other! so make som tea and read a book. you will not regret it!  

video; October favorites

Oktober er over og dere vet hva det betyr... FAVORITES! 

Just chill...

 

ah, lørdag endelig! den dagen alle lengter etter, spesielt jeg. Dagen idag har bestådd av jobb, noe som har vert forferdelig koselig og --- hektisk! siden vinteren nærmer seg, må vi jo selvfølgelig ha et vinter moteshow! noe som er like gøy hver gang, med tanke på at vi kun er et lite samfunn, og så si hele gjengen kommer! gøy♥

stakk innom butikken og plukket opp det nye nummeret av Costume, så ikveld blir det max chill! litt snop, the 1975 og costume. Håper dere har en fin kveld! 

-hva driver dere med på en lørdags kveld?


Ah, saturday! the day everyone is waiting for! i've been at work all day and i had so much fun! we had our winter fashion show. and since we're just a small community, the whole squad was there! 

now i'm just chillin with the new number of costume, listening to the 1975 and eating candy!♥

outfit: black'n'whiteshirt - forever21 // pants - never denim // jacket - Vero Moda // Shoes - New yorker //

Til tross for bitende kulde gikk jeg for cut-out boots, noe jeg må innrømme ikke var det smarteste jeg gjorde idag! kjennes på kroppen at vinter en i anmarsj. må begynne å pakke vekk de tynne klærne til noe mer varmende! selv om jeg gjerne skulle gått i skjørt og kjole uten å fryse i noen måneder til, så må jeg si at jeg synes det er litt godt med en tykk genser!

-snakkes


i wore my cut-out boots today, and that was not the best idea! i'm really starting too feel that the winter is approaching. even though i wish i could wear skirts and dresses without freezing to death, i'm kinda excited for wearing cozy sweaters! 

I'm back!

hey! did you miss me? etter en extrem lang pause fra bloggen er jeg endelig tilbake! guud, som jeg har savnet dere!! jeg har jo ikke forsvunnet helt fra jordens overflate (heller ikke sosiale medier), jeg har jo drevet en youtube kanal! om du ikke har fått det med deg så finner du den HER! gjerne skjekk den ut ;) 

men det kommer som regel en god nyhet etterfulgt av en dårlig. Jeg har jo ikke akkurat tenkt å slutt med youtube-kanalen min, og den blir nok prioritert mer enn bloggen! Det betyr jo ikke at jeg skal blogge dårligere, skal jo prøve så hard jeg kan! jeg går siste året på ungdomsskolen og det er et veldig stressende år. og det kjennes får'n si! har lekser så det holder! Men jeg har savnet å blogge, så dere blir ikke kvitt meg så lett! 

-snakkes! loveu♥


hey! did you miss me? i've been away for soooo long and i've miss you guys so much! i haven't completely disappeared from the earth and specially not from social media. i have a youtube channel! if you haven't checked it out yet, you can find it HERE!

i've missed blogging and you guys so much! love uher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012

 • kategorier

 • Barcelona 2013
 • Beauty
 • Blog
 • fashion
 • feelings
 • friends
 • me
 • outfit
 • Q&A
 • Thailand 2012
 • videos

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits