VIDEOBLOGG: barcelona 2013

klikk på det lille søte tannhjulet nederst og sett på 1080p! bedre kvalitet ♥ 

hei! er det bare jeg som liker å se på sånne videoer? litt småklipp fra ferien deres å sånn? man får jo et lite inntrykk av hvordan det må være da... siden jeg er blogger må jeg jo slenge meg på trenden jeg også. jeg merket først når jeg redigerte videoen at jeg var utrolig ustødig, and for that i'm sorry!

sitter nå i denne skrivende stundt å holder på å redigere enda en video til dere! har ganske mange videoer som kommer... so stay tuned! men dumme alexandra klarte å glemme laderen hjemme hos ida, SOM BOR 4 TIMER UNNA FRØYA! umigaaaad! så jeg får ikke til å filme nye videoer :/ GREAT....! Men jeg skal prøve å finne en lader som passer!

-hva synes du om videoen?

VIDEOBLOGG: Enda en innkjøps video

enda en innkjøpsvideo! WHOOOP WHOOP! kanskje litt lei av de? men bli vant til det, for det kommer en ny en snart! hahah!

-hva  synes dere?

VIDEOBLOGG: Barcelona innkjøp del 1

etter at du har sett denne videoen kan du se at jeg var veldig rar.... & nervøs. lenge siden jeg har faktisk snakka til et kamera. føltes rart, men samtidig godt! lover at jeg skal bli bedre når det kommer til videoblogger. som dere vet så SKAL jeg bli en stor youtuber! men så er det jo litt gøy med videoer, eller hva synes dere?men samtidig som jeg har dere her. hva slags videoer ønsker dere? kom med forslag!

her har dere innkjøpene fra barcelona, som ble etterspurt! litt sent, kanskje??? men poenget er at den er her♥

snakkes alle søte!

-hva synes du om videoen? noen som har noen forslag til videoer dere vil se?

 

school time

nå lurer dere sikkert på hva i helvette jeg gjør på skolen så sent? jo, jeg er sitter i klassefestkomiteen ♥ SOSIALT LIV HERE I COME! sitter her med en sykt morsomt gjeng. skal spesielt hilse til stine og sara! og Aleksander som "ville" være linselus til oss! i kveld blir det party party party!!!!

-kos dere videre alle sammen!♥

 

JEG MØTTE JUSTIN BIEBER!!!!!!

WÆÆÆÆÆÆÆÆÆ! JEG KAN IKKE TRO DET! JEG MØTTE MIN STORE KJÆRLIGHET, JUSTIN FREAKINGS BIEBER!!!!!!!! sitter nå og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! er helt i 100! jeg har ventet på denne dagen så utrolig lenge. lenge før jeg i det hele tatt hadde fått meet&greet billettene♥ dere aner virkelig ikke hvor mye dette betyr for meg. justin har "hjulpet" meg på så mange måter, jeg er så glad for å møt den gutten som har plantet et smil om min munn når tiden har vært tøff.

me and my boyfriend ♥  det som var veldig koselig var at justin ikke kom så langt oppi ansiktet til de andre... SÅ DA BLIR MAN VEEEEELDIG STARSTRUCK! men gjett hva? dette er liksom et lite(stort) pluss. KENNY LIKTE BILDE MITT PÅ INSTAGRAM!!!!!!!!!!!!!! ja, du leste riktig! kenny, livvakten til justin likte MITT BILDE! av flere tusener bilder, likte han MITT!

akkurat der!!! Kennyhamilton ♥ jeg kjenner det bobler inni meg! her også er jeg helt i 100! jeg datt ut av senga, begynte å hylgrine, hoppet rundt og slo i senga... og mamma skjønte ingenting! TENK HAN LIKTE BILDE MITT! MITT FOR SVARTE BANANER!

noen lurer sikkert på hvor jeg var da denne fantastiske tingen skjedde, jo som noen av dere vet så er jeg i barcelona! og der hadde jeg konsertbiletter og meet&greet billetter. noen har kanskje ikke vært på justin bieber believe tour enda, noen som har lyst på en liten smakebit hvordan det er?


tror jeg snakker for flere når jeg sier at vi liker justin enda bedre når skjorta er av...♥

-hva synes du om bildene? liker du justin bieber?

BARCELONA DAY 2

se dette fantastiske kvinnemenneske som tok meg med på tur til solfylte barcelona! thank you mama!♥

heiheihei! kan fortsatt ikke tro det. jeg er i barcelona! dagen idag har gått til besøk i dyrehagen og masse shopping! siden detter er liksom den eneste hele dagen jeg har mulighet til å shoppe, bestemte jeg meg at den skulle utnyttes fult ut!

Men så måtte vi jo gjøre noe annet enn bare shopping, derfor besøkte vi dyrehagen. utrolig koselig! nesten som å være i skikkelig varme strøk. du følte at du gikk i ett med naturen... HAHAHAH! er det mulig å være så rar som jeg er?!?!? men seriøst, du følte at du sto midt i afrika!

ellers funker internettet strålende, men det triste er at vi bytter hotell i morgen og da er jeg ikke helt sikker på om det blir skikkelige innlegg! I`m so sorry guys! dette funket helt topp, men nytt hotell og nytt internett!

-hva synes du om bildene?


info til dere som sitter der og tror at jeg skryter over at jeg er i barcelona. nei, det gjør jeg ikke! jeg er bare veldig veldig glad for å være her, og koser meg skikkelig! jeg blogger absolutt ikke om dette for å skryte! <3


 

 

I´M BACK, BARCELONA!

WOW! KAN IKKE TRO AT JEG ER HER!!!! jeg kjenner at det kribler i magen bare jeg nevner "barce... " sitter virkelig og fangirler bak skjermen her altså<3 dagen idag gikk for det meste å se og spise. selv kjøpte jeg noen små ting, men alt blir vist når jeg kommer hjem fra Barcelona! imorgen starter shoppingen for fult. skal til og med kjøpe meg ekstra koffert for alt jeg handler...! 

kjøpte oss starbucks og tok med til hotellet. kunne fort vent meg til by-livet. starbucks hverdag liksom ♥

nå skal jeg spise enda mere mat og bare slappe av med en god bok, snakkes beautiful people!

to the place i love

hei mine supre lesere!♥ sorry for sykt dårlig blogging! men denne tiden har vært veldig stresset og hektisk. med blant annet skolen, lekser, venner og PAKKING! tror de fleste ( noen) vet hvorfor jeg pakker.... SKAL TIL BARCELONA! faktisk i dette øyeblikk sitter jeg på båten. kjenner at jeg gleder meg helt forferdelig til å lande i byen jeg elsker! shopping, drikke starbucks everyday og rett og slett bare kose meg!

så må man jo få vær litt fjortizz  XD

vi blogges imorgen kjære alle sammen! <3

this weekend

hey!! wow, lenge siden sist nå! sorry for null blogging denne helgen. Men jeg har nemelig vært til Vanessa og stor kost meg! så morsom helg har jeg ikke hadt på lenge. så mye latter og UTROLIG mange inside jokes! HAHAHAH! men nå sitter dere sikkert å tenker "hvorfor blogget du ikke når du hadde muligheten til det?" jo, nå skal du høre! jeg har hørt at man skal være sosial når man er på besøk til folk. 

vi har kost oss masse og SPIST så mange cupcakes! det er nesten skummelt hvor mye vi spiste... men siden begge er bloggere og fant ut at cupcakes er en del av bloggeres liv måtte vi rett og slett lage video om det♥ her you go lovers!

 


vi har også filmet noen videoer, noen er dessvere ikke redigert,  men én er!!! vanessa har en helt amazing youtube-kanal, den bør du skjekke ut! vi har filmet vår første video sammen som ligger på youtuben hennes, TAKE A LOOK HERE!

husk og lik & fav ALLE videon hennes! da får du en cupcake ♥
RiRi for River island

ÆÆÆÆWEEEEH! JEG FREAKER TOTALT UT! selveste rihanna for River island??? ARE YOU KIDDING ME? jeg elsker RiRi, og stilen hennes er helt til å dø for (fjortizzz XD) da jeg hørte at Rihanna skulle komme med kolleksjon for River Island, gikk det helt i surr for meg! jeg visste at denne kolleksjonen ble bra♥ ALLE plaggen var favoritter, men jeg måtte beherske meg for å ikke få tidens lengste innlegg, derfor valget jeg ut noen av mine favoritter.

timingen for dette var helt PERFEKT! for om 5 dager drar jeg til my favorit City, BARCELONA! og gjett hva! River island ligger 5 min (kanskje bare 2 min også)  unna hotellet vi bor på! skal deffinitvt komme hjem til kalde norge med noen nye RiRi plagg!

 

ta deg tid til å se denne videoen! værsåsnill! jeg ber deg♥  personligheten til Rihanna gjennspeiler utrolig mye i denne kolleksjonen, det sier Rihanna selv også. ser ut som bestevenninnene ( meg og Rihanna) er enige.... hahahah!♥

-hva synes du om kolleksjonen til RiRi? noe du vil kjøpe?

VIDEOBLOGG: hverdagssminke mars 2013

once again, A NEW VIDEO! har fått SÅÅÅÅ mange forspørsler om jeg kan sminke video og jeg kan ha en liten update hverdagsminke video .osv. så i går bestemt jeg meg for å gjør akkurat det! må jo tenke på mine fine lesere også! har faktisk spilt inn en ny video så vi får se om den kommer ut snart... ♥

-hva synes du om videoen?

VIDEOBLOGG: random facts

heyhey beautiful creatures! EN NY VIDEO! Mange glade fjes tenker jeg som sitter bak pc-skjermen å ser at jeg har kommet med en video! for er det noe som er blitt spurt om i og uten for bloggen så er det en ny video! og jeg lover at jeg skal bli flinkere med dette!  det er liksom 2 måneder mellom vær video og SÅNN skal det IKKE være! har faktisk planer om å bli super kjent youtuber (blogger)... heheh♥

denne gangen ble de en random facts video som dere sikkert har skjønt til nå! la merke til at jeg ikke sa skikkelig hade til dere, men det får gå for denne gang!det var noen som ønska seg facts video, så denne er til dere♥ så håper dere likte videoen og at dere ble litt bedre kjent med meg!

-hva synes du om videoen?

apple with cinnamon

heihei!♥ fredags kveld! laget min nye favoritt "godteri" nemlig eple og kanel. det har vært en stor trend blant bloggere i en god stund nå, men prøvde det senest i går!  og må si at jeg er ganske fornøyd!♥ litt bobler i glasset (nei, ikke champagne, men kullsyre vann♥) og idol på tv-en, det er godt! det! hadde bestemt meg for en skikkelig sunn fredag, men så kommer mamma inn med potetgull og dip... ja, den planen gikk jo i vasken! 

så som belieber så må jeg jo si gratulere til kjæresten min, justin bieber! <3 have a great day love!

for dere som lurer på det med videoer, ja DET KOMMER! sitter i dette øyeblikk og prøver å rediger en video!

-Hva gjør du i kveld?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012

 • kategorier

 • Barcelona 2013
 • Beauty
 • Blog
 • fashion
 • feelings
 • friends
 • me
 • outfit
 • Q&A
 • Thailand 2012
 • videos

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits